Mijn keuken, mijn passie, mijn mogelijkheden.


Op mijn 14e begon ik aan mijn culinaire avontuur en nu, op mijn 52e, ben ik trots op de weg die ik heb afgelegd. Jarenlang heb ik mijn kennis opgedaan bij de beste chefs, zowel nationaal als internationaal. Mijn diepgewortelde liefde voor de Franse keuken maakt deel uit van mijn essentie. Stageplaatsen bij boeren, vissers en in het slachthuis hebben mijn productkennis en vaardigheden verder aangescherpt. Ik werk met de allerbeste producten en ingrediënten, altijd vers en met de grootste zorg bereid.


Een essentieel product in mijn keuken is boter uit Aubel – wel zo’n 30 kg per week. Heeft u specifieke dieetwensen of allergieën? Laat het me weten bij uw reservering. Ik neem dit zeer serieus en zorg ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Als ik op de hoogte ben van uw wensen, kan ik alles voor u klaarmaken, maar ik ben geen tovenaar; vakmanschap is nu eenmaal geen trucje.


Ik kook met liefde vegetarisch, gebruikmakend van seizoensgebonden groenten, boter, kaas en eieren; vegan is in mijn keuken echter geen optie. Voor lactose- en koemelkallergieën vervang ik de goede boter door hoogwaardige olijfolie. Glutenvrij koken is ook mogelijk, omdat ik alles zelf bereid en precies weet welke ingrediënten ik gebruik. Het glutenvrije brood wordt warm voor u geserveerd.


Laten we samen deze uitdaging aangaan!


Danyel.

Share by: