mijn keuken mijn passie mijn mogelijkheden.

op mijn 14 begonnen in de keuken, inmiddels 52.

een jaren lange opleiding in binnen en buitenland door de beste chefs van hun tijd. mijn passie en liefde voor de franse keuken zit in mijn DNA. Stage lopen bij boeren, vissers en in het slachthuis om mijn product kennis en vaardigheden te verbeteren. ik gebruik de beste producten en ingrediënten

elke dag vers en bereidt. een vaak gebruikt product is boter uit Aubel, laten we zeggen een 30 kg per week. heeft u een dieet of allergie geef dit aan bij uw reservering, ik neem deze heel serieus en sta op de kwaliteit hiervan.

als ik het weet kan ik alles voor u maken maar ik ben geen tovenaar, vakmanschap is tenslotte geen trucje.

ik kan vegetarisch voor u koken met gebruik van groentes, boter, kaas en eieren, vegan is in mijn keuken niet mogelijk. Lactose en koemelk allergie natuurlijk wel dan vervang ik de goede boter door een goede olijfolie.

Glutenvrij is ook mogelijk, daar ik alles zelf maak en weet exact wat ik voor een ingrediënten gebruik. Gluten vrij brood word warm voor u geserveerd.

gaan we samen de uitdaging aan?


Danyel



Share by: